Hvem er vi?

Vi er et arbejdsfællesskab af uddannede naturmedicinere, med det fælles mål at støtte og hjælpe mennesker i alle aldre til et stadig sundere liv.

I klinikkens daglige drift møder du 3 engagerede højt uddannede fagpersoner med hver deres særlige spidskompetenser.

Grunduddannelsen er den almene praktiserende naturmedicinske uddannelse også kaldet heilpraktik. (Heelen på tysk - at helbrede)

Dette betyder at store dele af vores grundviden er baseret på målbar fakta fra den medicinske verden, sammenkoblet med den erfaringsbaserede visdom fra flere 100 års afprøvning.

Vi kan supplere den behandlig du eventuelt allerede er igang med ved egen praktiserende læge, og er uddannet i at sammensætte behandlingen fra de to verdener.

Få energien til at vokse

Et samarbejde på dine præmisser

Lette delbare løsninger

Hvordan arbejder en Naturmediciner

En naturmediciner kender fundamenterne for en naturlig balance i krop og sind.

Alle disse fundamenter vil vi guide dig i som klient, således at det på sigt giver en god egenforståelse for, hvordan vi som mennesker selv kan skabe vores sundhed.

Vi tester og undersøger og går bagud i din sygdomshistorie for at kunne hjælpe og guide dig til de rigtige initiativer.

Vi arbejder altid med individuelle løsninger og afstemt ud fra dine ressourcer.

Vores fokus er at vi sammen finder løsninger, som er brugbare for dig resten af livet. 

Funktionel medicin er blandt nutidens største voksende årsagssøgende behandlingsstrategier.

Vi kommer ikke uden om, at hver lille ting tæller i at havde en sund fungerende krop.

Vi arbejder derfor med at hjælpe dig til at få kendskab til smarte løsninger og virksomme strategier. 

Du er selv med at tilrettelægge forløbet, og vi vælger altid den blideste behandligsform.

Dette kunne f.eks være aktivering af fordøjelses organerne, gennem manuelle teknikker, kost, egenbehandling hjemme eller et fokus område om ugen.

Læremestre, undervisere og anbefalelsesværdige foregangsmænd på sundhedsområdet.

Naturlægen v. Maria Pinderup Langbak

At tage hånd om både krop, sind og sjæl kan lyde som en stor opgave, når man starter.

Min egen rejse startede med udgangspunkt i helbredelse af den fysiske krop. Som stor teenager fik jeg svær eksem på begge arme og i ansigtet. Mødet med et forstokket system, som kun symptombehandlede mit udslæt uden den store effekt, tvang mig i en anden retning.

Jeg opsøgte en heilpraktiker og efter kun 3 måneder med kostændringer, vitaminer/mineraler, sunde fedtstoffer og naturmedicin var jeg helbredt.

Ved at arbejde med den fysiske krop oplevede jeg samtidig, hvordan mine tanker og mit mindset ændrede sig i en positiv retning uden et bevidst fokus herpå. For mig afspejlede det virkelig den gensidige påvirkning mellem krop, sind og sjæl.

Med den viden jeg har i dag, forstår jeg, at dette delvist skyldes koblingen mellem hjernen og tarmens nervesystem. Denne er som en tosporet motorvej, hvor 9/10 af informationen går FRA tarmen TIL hjernen. Ubalancer i fordøjelsessystemet (som jeg havde), kan derfor give anledning til et svingende humør, samt negative og angstfyldte tanker. Ikke mindst fordi 90% af kroppens lykkehormon serotonin dannes i tarmen.

Omvendt kan arbejdet med sind og sjæl via meditation ændre din fysiske krops biokemi. Meditation øger dels modstandskraften i kroppens slimhinder og sænker kroppens stresshormon kortisol.

Derfor fortvivl ikke, når jeg siger, at vi skal arbejde med det hele menneske. Ved at arbejde med et område, arbejder du indirekte også med de andre. Livet vil også altid præsentere den gotiske knude for dig, som du kan løse. Det er et skridt af gangen og i det tempo, som passer til dig og din situation.

Kærligst Maria

Naturlægen.com

(Speciallæge i almen medicin, akupunktør og heilpraktiker)