Vi tilbyder dig et skræddersyet forløb bestående af en bred vifte af sunde tiltag. Stille og roligt arbejder vi med områder bestående af kost, suppleret med vitaminer og mineraler og overkommelige initiativer på motions og frisklufts fronten.

Tag fat i din bedste ven/ veninde, familie og gå skridtene sammen. Brug en makker til at støtte dig op af, når du finder forløbet hårdt. Herved øger du dine chancer for at have endnu større succes med forløbet.

Vigtigst er at dette jo ikke blot er 10 ugers sundere livsstil med fokus på immunforsvaret, men viden du kan benytte resten af livet.

Tilfredshedsgaranti: Skulle der komme dig noget i vejen, eller ske dig noget og du ikke ønske at fortsætte forløbet, kan du få alle pengene tilbage igen. Fuld tilfredshed eller pengene tilbage inden for 14 dage efter forløbets start.

Du kan derfor roligt glæde dig til at komme i gang med første dag på rejsen mod større modstandskraft over for sæsonens virus, bakterier, snue mm.

Det online forløb kan med fordel højnes med en konsultation hos en af vores behandlere.

Under en konsultation er dine udfordring det centrale og vi tager udgangspunkt i dine ønsker. Vi tester og anvender analysemetoder for at gøre en individuel vurdering af dit behov for vitaminer og mineraler.

Efter en konsultation vil du derfor få anbefalinger på, hvordan du bl.a kan højne din energi gennem kosttilskud m.m., som specifikt er tilpasset til dit aktuelle behov.

Din bonus

Med i forløbet får du tilsendt en håndgribelig vejledning med supplerende interessant og faglig læsestof til de af jer, som ikke kan få nok af information og lærdom.

Du vil også i forløbet få nye ideer til såvel kost, motionsformer, madopskrifter, tips til en bedre søvn, mere og rigtig afslapning, mindre stress og noget til lattermusklerne. Dertil kommer en oversigt over de tilskud, som vi anbefaler dig for at optimere dit immunforsvar, klar til at modstå kommende udfordringer.

Næringsstoffer fra naturlige kilder

Sidegevinst eller bivirkning?

Når immunforsvaret får et løft vil du mærke et løft i energiniveauet til gavn for krop og psyke. Vejen dertil opnås gennem optimering og forbedring af kroppens naturlige udskildelsesveje. Når kroppens miljø bliver mere basisk, vil en naturlig udskildelse af affaldsstoffe komme helt af sig selv.

Det kan være du vil opdage, at din prutter lugter mere, den sved du kommer af med lugter lidt mere eller urinen er mere koncentreret. Dette er grunden til rigelig med væske er så central. Drikker du rigelig med væske vil du i mindre grad blive påvirket af udskildelsen af affaldsstoffer eftersom udskildelsesn via, lever, nyre og mavetarm er fortyndet i væsken. Affaldsstoffer som stofskifterestprodukter, kemiskerestprodukter og toksiner tynger vores system og er med til at sløve vores immunforsvar og energiniveau. Allerede fra uge 3 kan vi forvente, at din krop vil kvittere med tak i form af større energiniveau, bedre koncentrationseve , et bedre immunforsvar samt glædefølelse.

Vi du opnå samme gode resultater ?

For at opnå et godt resutatet kræves der handling. 

Tilmeld dig idag og gør tanke til handling. Ikke mindst bygge op større modstandskraft over for sæsonens virus, bakterier og snue, men også for at få mere energi i den hverdag.

Tryk HER, for at finde det forløb der passer bedst til dig.

Majs gevinster af forløbet

- Klart største effekt er mit øget energi niveau.

- Har fundet god alternativer til TV.

- Er blevet bedre til at sove.

- Har fået en god fornemmelse af ro i kroppen.

                      Hilsen Maja (bioteknologistuderende)

Navn*
Emailadresse*
Besked

Tyvstart med 5 gratis tips

Du vil modtage de gratis tips til at styrke dit immunforsvar direkte i din mail boks.

Samtidig vil du holde dig updateret genem vores nyhedsbrev med ideer til lette sunde tiltag - til gavn for dit helbred !

Vi informere om næste kommende arrangementer og forløb "Guide til at slippe høfeber"