Den rette behandler til dig?

Vi hjælper gerne med, at vælge den sundhedsvejleder som passer bedst iforholdtil dit fokusområde.

Fortæl os kort hvad du ønsker hjælp til, samt hvornår du ønsker en konsultation. F.eks ønsker hjælp ift. gammel knæskade. Jeg ønsker  online konsultationer efter kl. 15 gerne mandag-torsdag. 

Uddannet heilpraktiker og yogainstruktør. Derudover har jeg særlige kompetencer indenfor kost, ernæring, vitaminer, mineraler, urteterapi, irisanalyse og homoøpatisk behandling. Og så elsker jeg sport og frisk luft.

Kontakt din behandler

 

Bettina Veje Andersen

 

Bettina@naturligsundnu.dk

Tlf: 27725278

Viborg

Uddannet Heilpraktiker

Aalborg og Nibe

Jesper Sand

Jesper@naturligsundnu.dk

tlf: 51965060

 

Navn*
Besked*
Emailadresse*
Telefonnummer

Martins historie

Martin på 72 år, er faldet i sin bolig og vurderes efter scanning at skulle opereres i sin skulder, men tilstanden af knogleforfald er desværre så stor, at operationen ikke kan gennemføres.

Martin må give sin skulder ro til at hele, og skal derfor gå med armen i slynge i 6 uger, samtidig med at han får stærke smertestillende midler. Martin kan ikke sove grundet smerter og kan ikke gøre mange af dagligdagens gøremål, til stor fustration for ham. Martin har fået at vide, at eftersom knoglerne er yderst skrøbelige er prognosen svær og funktionsnedsættelse må forventes.

Martins behandlingsforløb går på et ønske om en forbedret søvn og færre smerter. Martin får flere forskellige opbyggende midler til knoglevæv, led og til en forbedret søvn. Martin udfører de aftalte øvelser fra fysioterapeuten og fysioterapeuten er imponeret.

Allerede efter 14 dage klarer Martin selv at lave mad igen. Idag har Martin svært ved at løfte hånden strakt over hovedet, men klarer ellers alle hverdagens gøremål selvstændigt. Martin er desuden ikke længere på smertestillende medicin, men tager kosttilskud, vitaminer og mineraler.

 

Bitten har nu færre smerter.

Læs hele historien, HER.

Ole´s Historie

Jeg er landmand og landmandssøn og kan godt lide at bruge min krop. Jeg har som sådan ikke feljet noget, men, med tiden fik jeg ondt i skulderne, hofterne, slidgigt hælspore og endda blindtarmsbetændelse. Anbefalingerne var mange tablet til det ogdet og cremers som ikke virkede, jeg har forsøgt alt muligt. Tanken om en masse piller bryder jeg mig ikke om tanken og at skulle tage medicin på daglig basis er ikke lige mig. 

Jeg er selv vokset op i en famile med kendskab til naturmedicin. Vi har i min familie taget vitaminer og mineraler hele min opvækst. I min ungdom, har jeg ikke benyttet nogle terapier eller behandlingsformer. Samtidig oplevede jeg ikke at jeg havde brug for noget.

I en travl arbejdejdsliv begyndte sildgigten på skulder, knæ, hofte og smerter fra fødderne dog at melde sig. Jeg blev anbefalet, af en bekendt at høre om de på klinikken også kunne hjælp mig, nu min kammerat var kommet over sine dårligdomme. 

Ved første konsultation fik jeg en hel stak vitaminer og mineraler med hjem også noget jeg bestemt ikke selv var kommet på, at jeg kunne mangle, så der gik en tid med fiskeolie, glukosamin, homøopati, urte te mv. Jeg har endda ikke haft sure opstød siden jeg ændrede på mine morgenrutine med en god kop kaffe. 

Hen ad vejen er stakken af problematiker blevet mindre. Jeg tænker faktisk ikke længere på de problemområder jeg har haft. Indimellem har jeg fået fysisk behandling med nåle i ørene og kopper på ryggen. I starten tænkte, jeg kan sådan noget virkelig virke på mig. Det er jo kommet af slid og sådan måtte dette være. Jeg fik anbefalet, at komme til fysisk behandling. Efter 1-3 fysiske behandlinger har jeg mærket øjeblikkelig effekt på de forskellige områder. Smerterne i hoften gik væk med det sammen,  hælen to ca. 1 måned og skulderensmerterne 1 måned. Knæproblemerne er gået væk uden nogen direkte behandling. I dag er det 1/2 år siden jeg sidst har døjet med sure opstød og flere måneder siden jeg har haft ondt i knæet. Indimellem oplever jeg knas med min hofte. Når denne begynder at brokke mig har jeg stadig noget "smølfe kugler" og cream til at tage smerterne. Vil anbefale klinikken NaturligSundNu.

Jeg kan igen sætte mig ned på begge knæ og udføre mit arbejde. Jeg kan sige at jeg føler min mindre begrænset af min alder og er igen en del at det unge sjak på arbejdspladsen. 

Hilsen Ole