Din tryghed har du i veluddanned, erfarende og godkendte alternative behandlere

Jeg er et afsnit. Klik her for at tilføje din egen tekst og redigere mig. Jeg er et rigtig godt sted for dig, at fortælle din historie, så besøgende på din hjemmeside kan lære dig lidt bedre at kende.

Den rette behandler til dig?

Vi hjælper gerne med, at vælge den sundhedsvejleder som passer bedst i forhold til dit behov.

Fortæl os kort hvad du ønsker hjælp til, samt hvornår du ønsker en konsultation. F.eks ønsker hjælp ift. gammel knæskade. 

Hos Naturlig Sund Nu er du sikret at alle behandlere har høj faglighed. Alle behandlere er Registrede Alternative Behandlere har desuden specialiseret sig individuelt, har egen klinik og praktisk erfaring gennem en årerække. Alle er uddannede Heilpraktikkere fra Nordic Collage of Natural Medicin oven på hver deres grunduddannelse. Alle er også uddannet inden for kost og ernæringsterapi.

Navn*
Besked*
Emailadresse*
Telefonnummer
Emne*

Når du har brug for støtte og en et godt råd

Kan du kontakte os via telefon. 

 

Du betaler 150 kr. pr påbegyndt kvarter

Priseksempel: 3 kvarters samtale (over telefon): 3×150 = 450 kr. 

 

Bettina Andersen Heilpraktikker fra Nordic College of Natural Medicine. Arbejder indenfor kost, ernæring, vitaminer, mineraler, urteterapi, irisanalyse og homoøpatisk behandling.

Du er meget velkommen til at kontakte mig

Ring 27 72 52 78.

De første 15 min. rådgivning er gratis.

Du er også meget velkommen til at sende mig dit spørgsmål til: Bettina@naturligsundnu.dk

Book en tid i min onlinekalender, her 

 

Navn*
Emailadresse*
Besked*

Jesper Sand uddannet Heilpraktiker og indenfor NLP. Underviser både online og på holdplan.

Du er meget velkommen til at sende mig kort bedsked, eller en mail: Jesper@naturligsundnu.dk 

Udekørende i Aalborg og Nibe

Har desværre ingen ledige timer, lige nu. 

Skriv dig på ventelisten, og du vil modtage en besked, når der er åben for nye tidsbestillinger. Send en mail til: jesper@naturligsundnu.dk

Navn*
Emailadresse*
Besked*

Hvordan arbejder en Naturmediciner/ Heilpraktikker

- Funktionel medicin er blandt nutidens største voksende årsagssøgende behandlingsstrategier.

- Vi tester og spørger ind til din sygdomshistorie for at kunne hjælpe og guide dig til de rigtige initiativer.

- Vi arbejder altid med individuelle løsninger og afstemt ud fra dine ressourcer.

- Vores fokus er at vi sammen finder løsninger, som er brugbare for dig resten af livet.

- Vi kommer ikke uden om, at hver lille ting tæller i at havde en sund fungerende krop.

- Vi arbejder derfor med at hjælpe dig til at få kendskab til smarte løsninger og virksomme strategier.

- Du er selv med at tilrettelægge forløbet, og vi vælger altid den blideste behandligsform.

Dette kunne f.eks være genne optimering af kosten, egen behandling hjemme, manuelle teknikker på klinikken eller gennem en logbog, hvor du er med til at tracke din helbreds situation og gradvist havde et fokusområde om ugen. 


Sund fornuft, mesterlære og vejen til sundhed

Heilpraktikkerfællesskab v. NaturligSundNu

At tage hånd om egen krop og sind er naturligt for nogle og måske noget af en mundfuld for andre.

Mødet med det kendte system og dets mange forsøg på at symptombehandle er en udfordring for flere og flere. Vi lever i en tid hvor flere og flere oplever behov for at komme udfordringer med helbredet til bunds. Vi guider, støtter og inspirer på din vej. Ofte ser vi at kroppen er overernæret på kulhydrater og i underernæring på næringsstoffer. Det kan være du kan genkende følelsen af træthed, oppustethed og mavebesvær.  er kroppen underernæret udfordringerne startet i  Heldigvis flerer og flere også opmærksom på at når vi bevidst arbejder med optaglese af næring og god brændstof er kroppen langt bedre kørende. 

Hos Naturlig Sund Nu har vi alle stået ved en skilde vej. Vi måtte stille os selv spørgsmålene.  Hvad er min vej, videre? Har vi brug for hjælp, så jeg hurtigere kan komme af med disse faresignaler og symptomer kroppen kan vise. Eller ønsker jeg at når et bestemt mål eller vil jeg blot prøver mig frem lære af mine fejl hen ad vejen.

En høflig benærkning skal lyde, lyt til dig selv og mærk altid efter. Er du på vej ud af et sidespor eller er du allerede på rette vej. Det er altid lettere at komme tilbage på sporet, såfremt denne afvej bliver opdaget med det samme. Somme tider er det mindst lige så vigtigt, at søge hjælp, på det rette tidspunkt, som det er at stå på egne ben og kunne alt selv. Der er ingen der kan være verdensmester på alle områder.  

Glæder er da også langt større, når du selv har taget fat om udfordringen og er angageret i at løfte opgaven. Hos Naturlig Sund Nu - arbejder vi med personlig og individuel årsags behandling.   

Mvh Jesper og Bettina

V/ Naturlig Sund Nu

Klinikfelleskab af Heilpraktikkere

Dette oplever andre

Else´s historie

Else på 72 år, er faldet og vurderes efter scanning at skulle opereres i sin skulder, men tilstanden af knogleforfald er desværre så stor, at operationen ikke kan gennemføres.

Else må give sin skulder ro til at hele, og skal derfor gå med armen i slynge i 6 uger, samtidig med at hun får stærke smertestillende midler. Else kan ikke sove grundet smerter og kan ikke gøre dagligdagens gøremål som hun plejer. Else har fået at vide, at eftersom knoglerne er yderst skrøbelige er prognosen svær og funktionsnedsættelse må forventes.

Else behandlingsforløb går på et ønske om en forbedret søvn og færre smerter. Else får flere forskellige opbyggende midler til knoglevæv, led og til en forbedret søvn. Samtidig gør Else de aftalte øvelser fra fysioterapeuten og fysioterapeuten er imponeret.

Allerede efter 14 dage klarer Else selv at lave mad igen. Hun er lettet og meget til fredst. Smerterne er aftaget i styrke, men det går stadig ondt. Idag på 6 uge har Else svært ved at løfte hånden strakt over hovedet, men klarer ellers alle hverdagens gøremål på egen hånd. Else er desuden ikke længere på smertestillende medicin, da smerterne er væk og funktionene i armen genvundet. Idag anbefales Else fortsat at tage genopbyggende midler for knoglevæget samt et kosttilskud af vitaminer og mineraler. Så et lignende falduheld forhåbentlig kan forebygges.  

 

Bitten har nu færre smerter.

Læs hele historien, HER.

Ole´s Historie

Jeg er landmand og landmandssøn og kan godt lide at bruge min krop. Jeg har som sådan ikke feljet noget, men, med tiden fik jeg ondt i skulderne, hofterne, slidgigt hælspore og endda blindtarmsbetændelse. Anbefalingerne var mange tablet til det ogdet og cremers som ikke virkede, jeg har forsøgt alt muligt. Tanken om en masse piller bryder jeg mig ikke om tanken og at skulle tage medicin på daglig basis er ikke lige mig. 

Jeg er selv vokset op i en famile med kendskab til naturmedicin. Vi har i min familie taget vitaminer og mineraler hele min opvækst. I min ungdom, har jeg ikke benyttet nogle terapier eller behandlingsformer. Samtidig oplevede jeg ikke at jeg havde brug for noget.

I en travl arbejdejdsliv begyndte sildgigten på skulder, knæ, hofte og smerter fra fødderne dog at melde sig. Jeg blev anbefalet, af en bekendt at høre om de på klinikken også kunne hjælp mig, nu min kammerat var kommet over sine dårligdomme. 

Ved første konsultation fik jeg en hel stak vitaminer og mineraler med hjem også noget jeg bestemt ikke selv var kommet på, at jeg kunne mangle, så der gik en tid med fiskeolie, glukosamin, homøopati, urte te mv. Jeg har endda ikke haft sure opstød siden jeg ændrede på mine morgenrutine med en god kop kaffe. 

Hen ad vejen er stakken af problematiker blevet mindre. Jeg tænker faktisk ikke længere på de problemområder jeg har haft. Indimellem har jeg fået fysisk behandling med nåle i ørene og kopper på ryggen. I starten tænkte, jeg kan sådan noget virkelig virke på mig. Det er jo kommet af slid og sådan måtte dette være. Jeg fik anbefalet, at komme til fysisk behandling. Efter 1-3 fysiske behandlinger har jeg mærket øjeblikkelig effekt på de forskellige områder. Smerterne i hoften gik væk med det sammen,  hælen to ca. 1 måned og skulderensmerterne 1 måned. Knæproblemerne er gået væk uden nogen direkte behandling. I dag er det 1/2 år siden jeg sidst har døjet med sure opstød og flere måneder siden jeg har haft ondt i knæet. Indimellem oplever jeg knas med min hofte. Når denne begynder at brokke mig har jeg stadig noget "smølfe kugler" og cream til at tage smerterne. Vil anbefale klinikken NaturligSundNu.

Jeg kan igen sætte mig ned på begge knæ og udføre mit arbejde. Jeg kan sige at jeg føler min mindre begrænset af min alder og er igen en del at det unge sjak på arbejdspladsen. 

Hilsen Ole