Mød Bitten - Efter smertelindrende behandling

"Jeg føler jeg har mere energi og et bedre humør.

Jeg er kommet i klinikken flere gang over en periode med forskellige problematikker.

Jeg vil i denne forbindelser gerne nævne at jeg igennem lang tid har haft ondt i halsen og forbindelsen til min højre arm har voldt mig problemer. Den højre arm var kold.

Jeg har haft en blodprop for 5 år siden - hvor jeg var lam i højre side.

Efter behandlingen i oktober måned 2020 var forbindelsen til min højre arm igen perfekt og nu december 2020 har jeg fortsat ingen problemer med min højre arm.

Tak!!! Hilsen Bitten"

"Jeg har prøvet flere af opskrifterne og finder at disse er utrolig velsmagende."

"Jeg har også tabt 3 kg. Dette er jeg rigtig glad for"

De bedste anbefalinger Brita

Ole's historie

Jeg er landmand og landmandssøn og kan godt lide at bruge min krop. Jeg har som sådan ikke fejlet noget, men med tiden fik jeg ondt i skulderne, hofterne, slidgigt, hælspore og endda blindtarmsbetændelse. Anbefalingerne var mange, tabletter til dit og dat og cremer som ikke virkede. Jeg har forsøgt alt muligt. Tanken om en masse piller bryder jeg mig ikke om. Det at tage medicin på daglig basis er ikke lige mig.

Jeg er selv vokset op i en familie med kendskab til naturmedicin. Vi har i min familie taget vitaminer og mineraler hele min opvækst. I min ungdom, har jeg ikke benyttet nogle terapier eller behandlingsformer. Samtidig oplevede jeg ikke at jeg havde brug for noget.

I et travlt arbejdsliv begyndte slidgigten i skuldre, knæ, hofte og smerter fra fødderne dog at melde sig.

Ved første konsultation fik jeg en hel stak vitaminer og mineraler med hjem også noget jeg bestemt ikke selv var kommet på, at jeg kunne mangle, så der gik en tid med fiskeolie, glukosamin, urtete mv. Jeg har endda ikke haft sure opstød siden jeg ændrede på mine morgenrutine med en god kop kaffe.

Hen ad vejen er stakken af problematikker blevet mindre. Jeg tænker faktisk ikke længere på de problemområder jeg har haft. Indimellem har jeg fået fysisk behandling med nåle i ørene og kopper på ryggen. I starten tænkte jeg, kan sådan noget virkelig virke på mig. Det er jo kommet af slid og sådan måtte dette være. Jeg fik anbefalet at komme til fysisk behandling. Efter 1-3 fysiske behandlinger har jeg mærket øjeblikkelig effekt på de forskellige områder. Smerterne i hoften gik væk med det sammen, hælen tog ca. 1 måned og skulderens smerter 1 måned.

Knæproblemerne er gået væk uden nogen direkte behandling. I dag er det 1/2 år siden jeg sidst har døjet med sure opstød og flere måneder siden jeg har haft ondt i knæet. Indimellem oplever jeg knas med min hofte. Når denne begynder at brokke sig, har jeg stadig nogle "smølfe kugler" og creme til at tage smerterne. Jeg kan igen sætte mig ned på begge knæ og udføre mit arbejde.

Jeg kan sige at jeg føler mig mindre begrænset af min alder og er igen en del at det ”unge sjak” på arbejdspladsen. Hilsen Ole

Else's historie

 

Else på 72 år, er faldet og vurderes efter scanning at skulle opereres i sin skulder, men tilstanden af knogleforfald er desværre så stor, at operationen ikke kan gennemføres.

Else må give sin skulder ro til at hele, og skal derfor gå med armen i slynge i 6 uger, samtidig med at hun får stærke smertestillende midler. Else kan ikke sove grundet smerter og kan ikke gøre dagligdagens gøremål som hun plejer.

Else har fået at vide, at eftersom knoglerne er yderst skrøbelige er prognosen svær og funktionsnedsættelse må forventes.

Elses behandlingsforløb går på et ønske om en forbedret søvn og færre smerter. Else får flere forskellige opbyggende midler til knoglevæv, led og til en forbedret søvn. Samtidig gør Else de aftalte øvelser fra fysioterapeuten og fysioterapeuten er imponeret.

Allerede efter 14 dage klarer Else selv at lave mad igen. Hun er lettet og meget tilfreds. Smerterne er aftaget i styrke, men det gør stadig ondt. I dag på 6. uge har Else svært ved at løfte hånden strakt over hovedet, men klarer ellers alle hverdagens gøremål på egen hånd.

Else er desuden ikke længere på smertestillende medicin, da smerterne er væk og funktionen i armen genvundet. I dag anbefales Else fortsat at tage genopbyggende midler for knoglevævet samt et kosttilskud af vitaminer og mineraler, så et lignende falduheld forhåbentlig kan forebygges.