Når du tilvælger behandling...

Når du vælger behandling hos os, hjælper vi dig hele vejen. Sammen tester vi din krop for styrker og eventuelle midlertidige begrænsninger.

Svar fra tests og spørgeskemaer bruger vi til at lave din behandlingsplan med behov for vitaminer og mineraler, sporstoffer, cellesalte, mv.

Når din krop igen har alt den næring den skal bruge, vil den helt automatisk bygge sig selv op igen.

Vi er alle så fantastisk indrettet at kroppen kan selv, og den vil dig, hver dag.

Intet ses som kronisk ud fra de naturmedicinske briller, men et symptom på at et system, der midlertidig ikke har kunnet bygge sig selv op, igen. 

Du vil derfor få en handleplan med individuelle råd med hjem, allerede ved første konsultation.

Har du behov for specifikke tilskud, hjælper vi dig med at bestille eller viden om hvordan du selv bestiller. 

Det er vores klare oplevelse, at smerter som stammer fra maven er noget af det vigtigste at få behandlet. Maven-tarmkanalen står for op til 80 % af vores immunsystem. Oplever du problematikker med maven er det derfor vigtig at du tager dette alvorligt og besøger en kyndig behandler.

Læs Rigmors historie...

Rigmors historie

Rigmor kommer i klinikken med ønske om at få hjælp til at nedsætte sit niveau af kolesterol. Hendes kolesterolniveau havde længe ligget på vippen til at Rigmor skulle starte i tablet behandling hos egen læge. Under konsultationen fortæller Rigmor, at hun godt ved hvad der er hendes akilleshæl ift. hendes kostvaner. Rigmor har som hun selv fortæller, behov for blive motiveret og få hjælp, til at vende sine knap så gode vaner til noget bedre. Allerede ved første konsultation har vi en klarhed over problemets omfang. Ved anden konsultation opstartes behandling med fysiske teknikker og med naturmedicin samt kosttilskud. Vi sikre samtidig at Rigmor krop udrensere ophobede affaldsstoffer. Rigmor kommer til opfølgende konsultation efter 3 måneder, og fortæller om hendes nye målinger ved egen læge. Rigmor smiler, mens hun fortæller: "Jeg behøver ikke længere, at skal starte med kolesterolsænkende medicin". Sammen afslutter vi behandlingen med naturmedicinen, som sammen med en forbedret kost, har vist resultater. Rigmor fortsætter et par måneder mere med vitaminer og mineraler, da hun samtidig har oplevet mere energi. Efter 6 måneder er Rigmor igen uden medicin, og behovet for kolesterolmedicin er ikke længere tilstede. 

 

- Else på 72 år kan bruge sin arm igen. 

- Læs hele historien. 

Din sundhed er vores fokus

Afhængig af dine problematikker vælges behandlingsformen. Dette kan f.eks være kosttilskud og kostanbefaling, naturlige letoptagelige vitaminer og mineraler, homøopati, øreakupunktur, cupping, kinesologi mv.

Vore forskellige behandlere har alle den almen praktiserende naturmedicinske uddannelse også kaldet Heilpraktikker - fra det tyske ord heilen = at helbrede.

Hver behandler har iøvrigt hver deres supplerende uddannelse. Således du atter kan komme på rette kurs og igen leve et liv fyldt af energi og velvære. 

Vi måler din sundhed ud fra forskellige parametre. På denne måde kan vi sammen se, hvor meget du rykker dig fra gang til gang.

Ofte stillede spørgsmål

 

Kan en konsultation kombineres med online forløbet "booste dit immunforsvar" ?

- Vælger du, at højne dit immunforsvar gennem det online forløb "Boost dit immunforsvar " sammen med en konsultation vil du hurtigere opleve effekt af de initiativer som igangsættes. Du vil opleve, at vi under en konsultation handler på dine behov og tager udgangspunkt i dine aktuelle probelmatikker. Vi tester og anvender analysemetoder for at lave en individuel vurdering af dit behov for vitaminer og mineraler.

- Efter en konsultation vil du derfor få anbefalinger på, hvordan du bl.a kan højne din energi gennem kosttilskud. Vi anbefaler, at du sammen med det online forløb "Boost dit immunforsvar"  booker én konsultation og min. én opfølgende konsultation, således vi sammen kan måle, hvor godt et resultat du har opnået.

 

 

Hvor lang tid tager et forløb ?

- Allerede ved første konsultation laver vi en plan for forløbet. Hvad er dine mål og hvad er dine udfordringer. Sammen med din behandler vil vi afstemme, hvilken behandlingsform som passer bedst til dig. Nogle terapier giver øjeblikkelige resultater, mens andre sætter processer igang, og stille op roligt lader kroppen arbejde i eget tempo. Et behandlingsforløb er derfor meget individuelt.

Du kan læse mere om forskelige klienters historie under kategorien:

Læs mere " Hvem er vi "

Få svaret - Hvordan vi kan hjælpe dig ?

Ring 27 72 52 78

Navn*
Emailadresse*
Besked