Din sundhed er vores fokus

Afhængig af dine problematikker udvælges den bedst passende behandlingsform. Dette kan f.eks. være kosttilskud og kostanbefalinger, naturlige let optagelige vitaminer og mineraler samt andre kendte klassiske midler.

For at hjælpe dig bedst muligt har vi et stærkt samarbejde på tværs af faggrupper. Det betyder, at vi har løbende rådførelse mellem læge, sygeplejerske og almen praktiserende naturmedicinere også kaldet heilpraktikkere. Heilpraktiker - fra det tyske ord heilen = at helbrede.

Denne brede er for os vigtig at tilby, således du atter kan komme på rette kurs og igen bruge din energi, der hvor det giver mest mening for dig.

Du vil opleve, at vi måler din sundhed ud fra forskellige parametre. På denne måde kan vi se, hvor meget du rykker dig fra gang til gang.

Alt i forandring og vi hjælper dig hele vejen.

Med de naturmedicinske briller ses intet som kronisk.

Et symptom er en reminder om et system, der midlertidigt har svært ved at bygge sig selv op igen.

Når du vælger behandling hos os, hjælper vi dig på flere områder.

Din krop kan helt automatisk, når den atter har den rette næring og byggesten bygge sig selv op igen.

Vi er alle så fantastisk indrettet at kroppen kan selv og den vil dig, hver dag.

Du vil få en ”trin for trin” handlingsplan med individuelle råd med hjem.

Alt holdes simpelt og enkelt og er let at gå til.

Programmet er gennemtestet og har hjulpet flere andre med lignende symptomer.

Har du behov for specifikke tilskud, hjælper vi dig også med at bestille disse.

Læs hele Rigmors historie...

Rigmor kommer i klinikken med ønske om at få hjælp til at nedsætte sit niveau af kolesterol. Rigmors kolesterolniveau havde længe ligget på vippen til at hun skulle starte i medicinsk behandling hos egen læge. Under konsultationen fortæller Rigmor, at hun godt ved hvad der er hendes akilleshæl ift. hendes kostvaner. Rigmor har som hun selv fortæller, behov for at blive motiveret og få hjælp, til at vende sine knap så gode vaner til nogle bedre.

Allerede ved første konsultation har vi en klarhed over problemets omfang. Ved anden konsultation opstartes behandling med fysiske teknikker og med naturmedicin samt kosttilskud. Vi sikrer samtidig at Rigmor krop udrenser ophobede affaldsstoffer.

Rigmor kommer til opfølgende konsultation efter 3 måneder, og fortæller om hendes nye målinger ved egen læge. Rigmor smiler, mens hun fortæller: "Jeg behøver ikke længere at starte på kolesterolsænkende medicin".

Sammen afslutter vi behandlingen med naturmedicinen, som sammen med en forbedret kost, har vist resultater. Rigmor fortsætter et par måneder med vitaminer og mineraler, da hun samtidig har oplevet mere energi. Efter 6 måneder er Rigmor helt uden medicin og har ikke længere behovet for kolesterolmedicin.

 

- Else på 72 år kan bruge sin arm igen. 

- Læs hele historien. 

Ring 27 72 52 78 eller send en besked.

Navn*
Emailadresse*
Besked