Onlinekonsultation eller fysisk fremmøde?

Uanset formen vil forløbet hjælpe dig på en sikker og tryg måde. Hos Naturlig Sund Nu, tilbydes både fysiske og online konsultationer.

Vi måler dit velvære ud fra forskellige parametre, således vi sammen kan se, hvor meget du flytter dig fra gang til gang.

Du vil opleve, at vi guider dig i et tempo afpasset efter dine ønsker. Hvis du vil fortælle grunden til dine udfordringer, hjælper vi dig med at overkomme dem.

Vi hjælper dig til at tage nogle gode valg, med at reflektere over din hverdag, samt hvad der har virket for dig! Ikke mindst hvordan du mærker effekten!

Behandling

Afhængigt af dine problematikker skræddersyer vi behandlingsformen. Dette kan f.eks. være kosttilskud, naturlige let optagelige vitaminer og mineraler, cupping, mv.

For at kroppen kan nå at restituere og genopbygge nyt væv, tager et behandlingsforløb oftest 3-6 måneder. Du er selv med til at tilrettelægge forløbet og der vælges altid den blideste behandlingsform.

Dette kunne f.eks. være aktivering af fordøjelsesorganerne gennem manuelle teknikker, eller kostomlægning og egen behandling.

Det er meget lettere at forebygge frem for at helbrede og din krop skånes for mange gener. Vi hjælper dig skridt for skridt med at få vendt skuden. Så du kan slippe af med symptomerne og på sigt årsagen til sygdommens opståen.

Læs øvrige klienters historie.

 

Bittens historie

"Jeg føler jeg har mere energi og et bedre humør. Nu efter forløbet er jeg specielt blevet glad for de mange gode opskrifter som også fulgte med forløbet. Disse er nemme og sunde og jeg føler det er lettere at holder en sund livsstil. Jeg er kommet i klinikken flere gang over en længere periode med forskellige problematikker. Jeg vil i den forbindelser gerne nævne at jeg igennem en længere periode har haft ondt i halsen og forbindelsen til min højre arm har voldt mig problemer. Den højre arm var kold.

Jeg har haft en blodprop for 5 år siden - hvor jeg var lam i højre side. Efter behandlingen i oktober måned 2020 var forbindelsen til min højre arm igen perfekt og nu december 2020 har jeg stadig ingen problemer med min højre arm.

Tak!!! Hilsen Bitten

 

Rigmors historie

Rigmor kommer i klinikken med et ønske om at få hjælp til at nedsætte sit niveau af kolesterol. Hendes kolesterolniveau havde længe ligget på vippen til at Rigmor skulle starte i medicinsk behandling hos egen læge.

Under konsultationen fortæller Rigmor, at hun godt ved hvad der er hendes akilleshæl ift. hendes kostvaner. Rigmor har som hun selv fortæller, behov for at blive motiveret og få hjælp, til at vende sine knap så gode vaner til noget bedre.

Allerede ved første konsultation har vi en klarhed over problemets omfang. Ved anden konsultation opstartes behandling med fysiske teknikker og med naturmedicin samt kosttilskud. Vi sikrer samtidig at Rigmors krop udrenser de ophobede affaldsstoffer. Rigmor kommer til opfølgende konsultation efter 3 måneder og fortæller om hendes nye målinger ved egen læge. Rigmor smiler, mens hun fortæller: "Jeg behøver ikke længere, at skal starte med kolesterolsænkende medicin".

Sammen afslutter vi behandlingen med naturmedicinen, som sammen med en forbedret kost, har vist resultater. Rigmor fortsætter et par måneder mere med vitaminer og mineraler, da hun samtidig har oplevet mere energi. Efter 6 måneder er Rigmor igen uden medicin da behovet ikke længere er til stede.

Martins historie

Martin på 72 år, er faldet i sin bolig og vurderes efter scanning at skulle opereres i sin skulder, men tilstanden af knogleforfald er desværre så stor, at operationen ikke kan gennemføres. Martin må give sin skulder ro til at hele, og skal derfor gå med armen i slynge i 6 uger, samtidig med at han får stærke smertestillende midler. Martin kan ikke sove grundet smerter og kan ikke gøre mange af dagligdagens gøremål, til stor frustration for ham. Martin har fået at vide, at eftersom knoglerne er yderst skrøbelige er prognosen svær og funktionsnedsættelse må forventes.

Martins behandlingsforløb går på et ønske om en forbedret søvn og færre smerter. Martin får flere forskellige opbyggende midler til knoglevæv, led og til en forbedret søvn. Martin udfører de aftalte øvelser fra fysioterapeuten og fysioterapeuten er imponeret.

Allerede efter 14 dage klarer Martin selv at lave mad igen. I dag har Martin svært ved at løfte hånden strakt over hovedet, men klarer ellers alle hverdagens gøremål selvstændigt. Martin er desuden ikke længere på smertestillende medicin, men tager kosttilskud, vitaminer og mineraler.